Supervision

Supervision henvender sig til enhver, som arbejder med mennesker i et hvilket som helst perspektiv, som personale, fagligt, pædagogisk eller terapeutisk.

I supervision lærer du at løse de faglige og personlige udfordringer, der er en naturlig del af enhver pædagogisk, faglig eller terapeutisk praksis.

Supervision er en læreproces, hvor du øver dig i at bruge dine faglige og personlige kvalifikationer til konstruktive og kreative løsninger i dit daglige arbejde. Dette sker gennem at blive mere indsigtsfuld om egne reaktionsmønstre og egen kapacitet.

Du har således mulighed for at øge din bevidsthed om egne tanke- og reaktionsmønstre, der opstår i bestemte situationer samt om din holdning både til dig selv som til den aktuelle klient/borger. Dette har stor betydning for den måde, du forvalter dine ressourcer på, hvordan du bedre passer på dig selv og hvordan du bedre kan yde optimal støtte og omsorg for de mennesker, du arbejder med – til glæde og gavn for den aktuelle borger, klient eller institution – samt din familie.

Supervision indenfor specialområdet
Jeg tilbyder endvidere supervision indenfor specialområdet til ansatte som arbejder med kropsbehandling og berøring til mennesker med særlige behov bl.a. inden socialpsykiatrien, på specialinstitutioner og -skoler, aktivitetscentre eller opholdssteder.