Supervision

Supervision henvender sig til enhver, som arbejder med mennesker i et hvilket som helst perspektiv, som personale, fagligt, pædagogisk eller terapeutisk.

I supervision lærer du at løse de faglige og personlige udfordringer, der er en naturlig del af enhver pædagogisk, faglig eller terapeutisk praksis.

Supervision er en læreproces, hvor du øver dig i at bruge dine faglige og personlige kvalifikationer til konstruktive og kreative løsninger i dit daglige arbejde.

Du har således mulighed for at øge din bevidsthed om dine tankemønstre, reaktioner og holdninger, hvilket har stor betydning for den måde, du forvalter dine ressourcer på.

Jeg giver supervision til enhver, som arbejder med mennesker i et hvilket som helst perspektiv, som personale, fagligt, pædagogisk eller terapeutisk.

Supervision indenfor specialområdet

Jeg tilbyder supervision indenfor specialområdet til ansatte som arbejder med kropsbehandling, berøring eller klangmassage til mennesker med særlige behov bl.a. inden socialpsykiatrien, på specialinstitutioner, aktivitetscentre eller opholdssteder.