Lifecoaching

Life-coaching er for alle, som ønsker inspiration til forbedringer og mere kvalitet i f.eks. deres private og/eller deres professionelle liv. En coach er en træner og på samme måde som vi kan træne kroppen, kan vi også træne sindet.

Du skal vælge denne samtaleform, hvis du har et ønske om at udnytte dine potentialer og muligheder bedre, end du gør i dag – og har et ønske om at skabe balancerede forandringer i dit liv og i din hverdag. Du kan arbejde med alt der har betydning i dit liv.

Du kan arbejde med sundhed, karriere, stresshåndtering, planlægning af en rejse eller hvad som helst, som giver mening for dig. Du kan også arbejde med mere essentielle spørgsmål f.eks. i forhold til tro og spiritualitet, eller til om du er på den rette vej? Vi arbejder både i dybden og fremadrettet, vi arbejder på at skabe klarhed, så du finder nye løsninger og fører dem ud i livet til glæde og gavn for dig selv, dine nærmeste og dit arbejde.

I denne samtaleform får du hjælp til at afklare dine mål og værdier. Du lærer metoder til at ændre uhensigtsmæssige og dårlige vaner så du i stedet fokuserer på det, som betyder noget for dig, og med det afsæt at skabe store som små forandringer i hverdagen og i livet.

– Hvad kunne gøre dig mere tilfreds og glad? –

”Når drivkraften bag vores handlinger er sund, vil handlingerne automatisk  
være tilbøjelige til at bidrage til andres velvære”
– Dalai Lama